John McEnroe va juca un meci demonstrativ la Bucureşti

Ilie Năstase a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că la meciul demonstrativ din cadrul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy o să participe fostul tenisman John McEnroe, despre care a spus că "nu o să fie la fel de haios" precum Yannick Noah, cel care a participat la show-ul din 2011.

106 afișări
Imaginea articolului John McEnroe va juca un meci demonstrativ la Bucureşti

John McEnroe (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"În fiecare an au fost invitaţi diferiţi jucători la meciul demonstrativ. Singurii care au fost constanţi au fost Mansour Bahrami şi cu mine. Anul trecut a fost Yannick Noah care a făcut un show extraordinar. Dar meciul demonstrativ nu o să fie la fel de haios cu McEnroe faţă de cel cu Yannick Noah. Pentru că McEnroe este serios. O să joace la simplu şi o să încerce să îl bată pe Andrei Pavel şi o să protesteze sigur. Iar la dublu nu o să fie atât de haios, asta vă spun sigur", a afirmat Năstase.

Show-ul demonstrativ intitulat "4 Stele Pline de Energie" va avea loc la 24 aprilie şi va începe la ora 19.00 cu un meci de simplu între John McEnroe şi Andrei Pavel. Ulterior este programată o partidă de dublu, celor doi urmând să li se alăture Ilie Năstase şi Mansour Bahrami.

John McEnroe, fost număr 1 mondial, câştigător a 17 titluri de Grand Slam, se va afla în premieră la Bucureşti pentru un meci demonstrativ.

Conform organizatorilor este posibil ca, în afara evenimentului din 24 aprilie, Ilie Năstase să joace un meci demonstrativ şi cu Gheorghe Hagi. "Am mai jucat cu Gică... ar fi o idee să joc cu el un demonstrativ. El e stângaci, dar tenis joacă cu mâna dreaptă, o să fie interesant", a spus Năstase.

În altă ordine de idei, organizatorii BRD Năstase Ţiriac Trophy lansează în acest an patru turnee ATP Challenger Tour, la Arad (Activ Club, 2-8 iulie), Timişoara (Baza Sportivă Electrica, 9-15 iulie), Sibiu (Tenis Club Pamira, 6-11 august) şi Braşov (Baza Sportiva Olimpia, 3-8 septembrie). Turneele sunt dotate cu premii în valoare de 30.000 euro fiecare, plus ospitalitate şi oferă 80 de puncte ATP pentru câştigător.

BRD Năstase Ţiriac Trophy 2012, dotat cu premii în valoare de 398.250 de euro, se va desfăşura în perioada 21-29 aprilie la Arenele BNR din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici