John Terry a lăsat-o însărcinată pe iubita lui Wayne Bridge

Căpitanul echipei Chelsea, John Terry, a lăsat-o însărcinată pe iubita coechipierului său de la naţionala Angliei, Wayne Bridge, şi a făcut aranjamentele necesare pentru ca tânăra să facă o întrerupere de sarcină, în toamna anului trecut, informează Daily Mirror.

405 afișări
Imaginea articolului John Terry a lăsat-o însărcinată pe iubita lui Wayne Bridge

John Terry a lăsat-o însărcinată pe iubita lui Wayne Bridge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Vanessa Perroncel, în vârstă de 28 de ani, este un model din Franţa, iar Wayne Bridge este cel mai bun prieten şi vecinul lui Terry. De asemenea, Perroncel este cea mai bună prietenă a soţiei lui Terry, Toni, cu care fotbalistul are doi copii.

"În decembrie, Vanessa a încercat să pună capăt relaţiei cu Terry, pentru că ştia că a greşit, dar jucătorul nu a vrut. Ea a început că realizeze că a făcut o mare greşeală", a declarat o sursă din anturajul Vanessei Perroncel.

În cele din urmă, tânăra a rupt relaţia cu Terry, iar acesta i-a cerut să semneze un acord de confidenţialitate.

Wayne Bridge a discutat deja cu Terry, acuzându-l că a avut o relaţie pe ascuns cu iubita sa, dar căpitanul echipei Chelsea a negat, spunând că sunt doar zvonuri şi că nu ar face niciodată asta.

Presa britanică notează că dezvăluirile privind relaţia extraconjugală a lui John Terry ar putea duce la pierderea de către fotbalist a banderolei de căpitan al naţionalei Angliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici