Joi are loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României

Casa Fotbalului găzduieşte joi, 24 februarie, de la ora 11:45, tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, ediţia 2021-2022. În această fază participă cele patru echipele calificate din faza sferturilor de finală.

181 afișări
Imaginea articolului Joi are loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României

Joi are loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României

Echipele participante vor fi introduse într-o singură urnă la tragerea la sorţi. Acestea sunt Universitatea Craiova, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Fotbal Club Argeş şi FC Voluntari.

Jocurile din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur. Ca urmare a abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iunie 2021, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), după o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute regulamentare, jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele (doar pentru schimbarea terenului).

În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului.

Jocurile din cadrul semifinalelor Cupei României vor avea loc astfel: turul în perioada 19-21 aprilie, iar returul competiţiei va fi în perioada 10-12 mai, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici