Joia neagră a României în cupele europene la fotbal. Craiova, scoasă de albanezi din Conference League

  • După FCSB şi Sepsi, eliminate la penalty-uri, şi Craiova părăseşte cupele europene.
  • Oltenii au remizat acasă, 0-0 cu KF Laci, după ce pierduseră, 0-1, în Albania.
  • Pe banca echipei din Bănie a debutat antrenorul Laurenţiu Reghecampf.
1706 afișări
Imaginea articolului Joia neagră a României în cupele europene la fotbal. Craiova, scoasă de albanezi din Conference League

Reghe, debut cu stângul

Deţinătoare a Cupei şi a Supercupei României la fotbal, formaţia CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, în Bănie, joi seară, meciul cu FK Laci, din Albania, şi părăseşte Conference League în turul doi preliminar. În prima manşă, albanezii au învins cu 1-0.

Oltenii aveau nevoie de un gol pentru a duce meciul în prelungiri, dar n-au izbutit să marcheze în cele 90 de minute regulamentare, acuzând absenţa unui om de gol autentic.

Singura formaţie din Liga 1 care continuă în cupele europene este campioana CFR Cluj, care merge în turul III preliminar al Ligii Campionilor, unde va da peste Young Boys Berna.

CFR are asigurată prezenţa în grupele Conference League, chiar dacă nu trece de elveţieni. Dacă va depăşi însă trupa din Berna, CFR accede în play-off-ul care duce direct în grupele Ligii. Eliminarea în această fază ar aduce calificarea în grupele Europa League, a doua competiţie continentală ca şi importanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici