Jorge Lorenzo a câştigat Marele Premiu al Spaniei la clasa MotoGP

Pilotul spaniol al echipei Yamaha, Jorge Lorenzo, a câştigat Marele Premiu al Spaniei la clasa MotoGP, a patra etapă a Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, disputat, duminică, pe circuitul de la Jerez.

329 afișări
Imaginea articolului Jorge Lorenzo a câştigat Marele Premiu al Spaniei la clasa MotoGP

Jorge Lorenzo a câştigat Marele Premiu al Spaniei la clasa MotoGP (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Lorenzo, care a reuşit al 34-lea succes din carieră la MotoGP, nu mai câştigase o cursă din 12 octombrie 2014, de la Marele Premiu al Japoniei.

Jorge Lorenzo i-a devansat pe conaţionalul său Marc Marquez (Honda) şi pe italianul Valentino Rossi (Yamaha).

În clasamentul general conduce Valentino Rossi, cu 82 de puncte, urmat de italianul Andrea Dovizioso (Ducati), cu 67 de puncte, şi Jorge Lorenzo, cu 62 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici