Jose Mourinho, acuzat că a lovit un fan englez

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, este anchetat de poliţia din Manchester, fiind acuzat că a lovit un suporter englez după eliminarea formaţiei sale din optimile de finală ale Ligii Campionilor, însă tehnicianul portughez dezminte această informaţie, scrie presa italiană.

14 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho, acuzat că a lovit un fan englez

Jose Mourinho, acuzat că a lovit un fan englez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mai multe publicaţii engleze scriu că Mourinho face obiectul unei anchete şi că poliţia din Manchester a confirmat că a fost primită o plângere "puţin după miezul nopţii" de la un bărbat care a susţinut că a fost lovit în faţă. Totuşi, poliţia nu a menţionat dacă agresorul a fost antrenorul portughez sau dacă bărbatul lovit era italian sau englez.

Cotidianul The Sun susţine că incidentul ar fi avut loc la ieşirea de pe stadionul Old Trafford, înainte ca antrenorul portughez să urce în autocarul formaţiei sale, şi că poliţia a solicitat înregistrările de pe camerele de luat vederi cu circuit închis fixate în zona respectivă.

Pe de altă parte, cotidianul Gazzetta dello Sport scrie că aceste informaţii au fost dezminţite de tehnicianul portughez într-o declaraţie acordată postului Sky Sport.

Citeşte şi:

Manchester United s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici