Jose Mourinho, anchetat pentru insulte la adresa unui jurnalist

Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) a decis, luni, să deschidă o anchetă în cazul antrenorului formaţiei Inter Milano, Jose Mourinho, care ar fi insultat un jurnalist după meciul cu Atalanta, din campionatul Italiei.

12 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho, anchetat pentru insulte la adresa unui jurnalist

Jose Mourinho, anchetat pentru insulte la adresa unui jurnalist (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Portughezul, care are relaţii tot mai încordate cu presa, l-ar fi insultat copios pe Andrea Ramazzotti, jurnalist la cotidianul sportiv Corriere dello Sport, furios că ziaristul a pătruns în zona în care doar televiziunea clubului, Inter Channel, putea să-şi desfăşoare activitatea.

Conform Corriere dello Sport, jurnalistul primise permisiunea de a-i asculta pe jucătorii de la Inter din partea responsabilului de comunicare de la clubul lombard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici