Jose Mourinho: Din primele minute am văzut semne de oboseală

Antrenorul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat, marţi seară, după înfrângerea din meciul cu FC Basel, scor 0-1, din etapa a V-a a grupei E a Ligii Campionilor, că a văzut semne de oboseală la formaţia sa încă din primele minute.

212 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho: Din primele minute am văzut semne de oboseală

Jose Mourinho (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Singurul lucru pozitiv este că ne-am calificat, dar această calificare vine în urma rezultatului din meciul Steaua - Schalke. Nu vreau să iau meritele adversarilor noştri, care au fost mai buni decât noi, dar încă din primele minute am văzut semne de oboseală la echipa mea. Golul primit a fost ridicol", a spus Mourinho.

De partea cealaltă, tehnicianul formaţiei FC Basel, Murat Yakin, consideră că victoria este una meritată: "Este o victorie magnifică şi meritată. La pauză i-am felicitat pe băieţi pentru jocul fantastic făcut în prima repriză. Ştiam că în partea a doua nu va mai fi la fel, dar am crezut în victorie şi ne-am bătut pentru acest obiectiv".

Echipa engleză Chelsea Londra a devenit a cincea formaţie calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de elveţienii de la FC Basel, în etapa a V-a a grupei E. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Salah, în minutul 87.

Chelsea se află pe primul loc în clasament, cu nouă puncte, şi nu mai poate fi depăşită de ambele formaţii de pe poziţiile următoare, FC Basel şi Schalke 04, care se vor întâlni în meci direct în ultima etapă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici