Jose Mourinho vrea la Manchester United

Antrenorul portughez al echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a declarat, marţi, că îşi doreşte să fie succesorul lui Alex Ferguson pe banca tehnică a formaţiei Manchester United, a anunţat cotidianul britanic Daily Mirror.

16 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho vrea la Manchester United

Jose Mourinho vrea la Manchester United (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-ar face plăcere să lucreze la Manchester United, dar conducătorii de acolo vor decide cine va fi urmaşul lui Alex Ferguson. Eu ador Anglia, suporterii sunt pasionali, iar meciurile sunt magnifice", a spus portughezul.

Numele lui Mourinho a fost rostit după despărţirea acestuia de Chelsea Londra, ca un posibil înlocuitor în momentul în care Ferguson, în vârstă de 67 de ani, va decide să se retragă.

După despărţirea de Mourinho, în urmă cu doi ani, Chelsea a schimbat patru manageri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici