Joseph Blatter l-a vizitat la spital pe Joao Havelange

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, l-a vizitat pe Joao Havelange la spitalul Samaritano din Rio de Janeiro, unde predecesorul său la şefia FIFA este internat din 18 martie.

55 afișări
Imaginea articolului Joseph Blatter l-a vizitat la spital pe Joao Havelange

Joseph Blatter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cadrul acestui voiaj privat, Joseph Blatter s-a dus alături de fiica sa Corinne la Joao Havelange, spitalizat de o lună în stare gravă. El urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la glezna dreaptă.

Joseph Blatter s-a mai întâlnit, la Rio de Janeiro, cu preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF), José Maria Marin, care ocupă şi funcţia de preşedinte al Comitetului de Organizare, şi cu Marco Polo Nero, membru al Comitetului Executiv al FIFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici