Juan Martin Del Potro a câştigat turneul de la Delray Beach

Tenismanul argentinian Juan Martin Del Potro a câştigat, duminică, turneul de la Delray Beach (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 442.500 de dolari, acesta fiind primul titlu după o pauză de un an şi jumătate, informează AFP.

8 afișări

Del Potro l-a învins, în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sârbul Janko Tipsarevici, cap de serie numărul 6.

Argentinianul în vârstă de 22 de ani, care nu a fost convocat în echipa de Cupa Davis care va întâlni România, a obţinut astfel al optulea titlu din carieră.

Pentru succesul obţinut la Delray Beach, Juan Martin Del Potro va primi 250 de puncte ATP şi un cec în valoare de 76.500 de dolari, în timp ce Tipsarevici va încasa 40.300 de dolari şi 150 de puncte ATP.

Proba de dublu de la Delray Beach a fost câştigată de perechea americană Scott Lipsky/Rajeev Ram, care a trecut, în finală, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-3, de cuplul Christopher Kas/Alexander Peya (Germania/Austria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici