Juan Martin Del Potro: „Am aceleaşi dureri ca bunica unui prieten”

  • Jucătorul de tenis este accidentat din iunie 2019.
  • Del Potro are 31 de ani şi ia în calcul retragerea.
  • Argentinianul a câştigat US Open, în anul 2009.
2904 afișări
Imaginea articolului Juan Martin Del Potro: „Am aceleaşi dureri ca bunica unui prieten”

Jucătorul de tenis Juan Martin Del Potro

Fie că îţi place stilul său de joc, fie că nu, s-ar putea să nu-l mai vezi pe terenul de tenis pe Juan Martin Del Potro. Argentinianul n-a mai jucat de un an de zile şi are în continuare probleme la genunchi. Şi-a întrerupt recuperarea de la Miami, din cauza pandemiei de coronavirus, iar luna trecută, şi-a încheiat colaborarea cu antrenorul său, Sebastian Prieto. Del Potro a recunoscut în timpul unui interviu pentru ESPN că se gândeşte serios la retragere. 

 
Genunchiul încă îmi face probleme. Am zile mai bune, când mă simt în formă, dar sunt şi zile în care am aceleaşi dureri ca bunica unui prieten. Trebuie să găsesc o cale să-mi revin. Simt că merit încă o şansă”, a spus del Potro.
 
Del Potro îşi faci planuri de viitor. 
 
Îmi vine greu să vorbesc despre retragere, dar în timpul carantinei mi-a venit tot mai des în minte. Ştiu doar că voi rămâne acasă, în Tandil, atunci când cortina va cădea. E locul meu preferat din întreaga lume. Îmi place politica, da nu ştiu dacă mă voi implica. Îmi place şi fotbalul, dar este un sport foarte diferit. Îl tot bat la cap pe Martin Palermo (n.r. fost fotbalist, în prezent antrenor) să mă ia în staff-ul lui tehnic. Să iau o decizie în privinţa viitorului meu este unul dintre cele mai grele meciuri", a mai declarat jucătorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici