Jucătoarea de tenis Andreea Mitu a anunţat că este însărcinată şi că va reveni pe teren anul viitor

Jucătoarea de tenis Andreea Mitu, în vârstă de 25 de ani, a anunţat, vineri, că este însărcinată şi că urmează să revină la antrenamente la începutul anului viitor.

298 afișări
Imaginea articolului Jucătoarea de tenis Andreea Mitu a anunţat că este însărcinată şi că va reveni pe teren anul viitor

Jucătoarea de tenis Andreea Mitu a anunţat că este însărcinată şi că va reveni pe teren anul viitor

"Dragi susţinători,

Mă bucur să pot împărtăşi cu voi veştile bune din viaţa mea: eu şi iubitul meu, Laurent, vom deveni părinţi. Acest lucru se va întâmpla, probabil, la începutul anului 2018. Suntem fericiţi să luăm parte la această poveste şi ne dorim să ne bucurăm de fiecare etapă.

Conform planurilor mele, mă voi întoarce la antrenamente în primăvara anului următor. Am toată susţinerea familiei, apropiaţilor, echipei şi sponsorilor pentru a reveni cât mai repede în competiţie.


De asemenea, aş vrea să le transmit fanilor că voi împărtăşi cu ei multe dintre momentele frumoase din lunile care urmează şi că abia aştept să revin pe teren.

Mulţumesc, Andreea", a notat jucătoarea de tenis, pe pagina sa de Facebook.

Andreea Mitu ocupă în prezent locul 373 în ierarhia mondială. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 68 WTA, în iunie 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici