Jucătoarea de tenis, Maria Sharapova, s-a calificat în turul doi la Cincinnati

Jucătoarea de tenis, Maria Sharapova (nr. 97 WTA), s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o pe Alison Riske (nr. 37 WTA), cu scorul de 6-3, 7-6 (4).

355 afișări
Imaginea articolului Jucătoarea de tenis, Maria Sharapova, s-a calificat în turul doi la Cincinnati

Jucătoarea de tenis, Maria Sharapova, s-a calificat în turul doi la Cincinnati

Partida dintre cele două jucătoare a durat o oră şi 56 de minute. Rusoaica a dominat primul set, însă în cel de-al doilea, Riske i-a pus dificultăţi, ajungându-se până în tie-break.

”Cred că am perseverat în timpul celui de-al doilea set şi asta a fost foarte important. Puteam să ajung în aceeaşi situaţie ca săptămâna trecută, la Rogers Cup, când am pierdut în faţa lui Anett Kontaveit, în setul trei. Cred că Riske este un adversar cu adevărat purternic şi periculos în setul trei”, a spus Sharapova, în urma partidei.

Rusoaica se va întâlni, în turul doi, cu Ashleigh Barty (nr. 2 WTA), care recent a căzut un loc în clasamentul WTA, fiind pe poziţia a doua.

Din cauza unor accidentări, Maria Sharapova nu a putut evolua foarte mult în acest sezon, retrăgându-se din mai multe turnee, printre care Roland Garros sau Wimbledon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici