Jucător depistat pozitiv la Craiova, chiar înaintea meciului cu Chindia Târgovişte

  • Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte se joacă vineri, 6 noiembrie
  • Meciul va avea loc pe Stadionul „Ion Oblemenco” de la ora 21:30
  • Craiova e pe primul loc în Liga 1 cu 24 de puncte
340 afișări
Imaginea articolului Jucător depistat pozitiv la Craiova, chiar înaintea meciului cu Chindia Târgovişte

Chiar înaintea meciului cu Chindia Târgovişte, la Craiova a apărut un nou caz de infectare cu coronavirus. Antrenorul Cristiano Bergodi anunţase cu o zi înainte că se bucură că mai mulţi jucători puteau reveni pe teren.

Alex Cîmpeanu, Bogdan Vătăjelu şi Ştefan Vlădoiu au testat negativ, iar Marius Constantin s-a recuperat după accidentare. „A revenit Vlădoiu, are un antrenament şi va mai face unul mâine (n.r. joi). Vom vedea dacă va fi în lot. Ceilalţi sunt aproape toţi apţi. Doar Screciu mai este pozitiv. Cîmpanu a revenit, la fel şi Marius Constantin. Avem un lot bun, toţi băieţii au entuziasm pentru victoria cu Chindia, să continuăm acest parcurs foarte bun”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Cu toate astea, Craiovenii au descoperit un nou jucător infectat. „Din păcate, în urma ultimei testări COVID-19, unul dintre fotbaliştii echipei noastre a fost depistat pozitiv. Îi dorim însănătoşire grabnică”, a scris CS Universitatea Craiova pe Facebook. Momentan nu se ştie cine este jucătorul infectat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici