Jucători de la CFR Cluj au devastat vestiarul stadionului din Târgu Jiu

Mai mulţi jucători ai formaţiei CFR Cluj au devastat vestiarul stadionului din Târgu Jiu, după meciul pierdut cu scorul de 1-2, în faţa echipei Pandurii, în etapa a XVI-a a Ligii I.

159 afișări
Imaginea articolului Jucători de la CFR Cluj au devastat vestiarul stadionului din Târgu Jiu

Portarul de la CFR Cluj, Eduard Stăncioiu (Imagine: Mediafax Foto)

Conform unor oficiali ai clubului Pandurii Târgu Jiu, mai mulţi fotbalişti de la CFR Cluj au spart geamuri şi au rupt scaune din vestiar.

Portarul Eduard Stăncioiu a avut un conflict cu aproximativ zece fani clujeni, prezenţi la meci. Cu câteva minute înainte să plece autocarul clujenilor, mai mulţi suporteri i-au reproşat lui Stăncioiu faptul că-i înjură. Stăncioiu s-a dus spre fani ameninţător, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine pentru evacuarea suporterilor. Jucătorii de la CFR Cluj aflaţi în autocar au dorit să-şi apere colegul, însă uşile autovehiculului au fost blocate şi nu au putut ieşi.

CFR Cluj a pierdut, vineri, în deplasare, scor 1-2, meciul cu Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici