Jucători stelişti şi dinamovişti au inaugurat un magazin Nike

Cinci jucători de la Steaua şi patru de la Dinamo, antrenorul Ioan Andone şi directorul sportiv Narcis Răducan au participat, joi, alături de artistul CRBL şi membrii formaţiei Hi-Q, la deschiderea magazinului Nike din centrul comercial Băneasa Shopping City.

206 afișări
Imaginea articolului Jucători stelişti şi dinamovişti au inaugurat un magazin Nike

Jucători stelişti şi dinamovişti au inaugurat un magazin Nike (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a precizat că este important pentru imaginea clubului prezenţa la deschiderea magazinului.

"E un concept nou, l-am văzut şi eu pentru prima dată. Am văzut şi noile tricouri ale naţionalei Franţei, cu care ne vom întâlni. Mă bucur de asemenea că Dinamo şi Steaua se întâlnesc la astfel de evenimente, la deschideri de magazine, sunt importante pentru imaginea noastră", a spus Andone.

Directorul sportiv al echipei Steaua, Narcis Răducan, a menţionat că există o relaţie de prietenie între jucătorii celor două formaţii în afara terenului. "Mă bucur că reprezint clubul la această acţiune, e o atmosferă frumoasă, băieţii sunt zâmbitori. Suntem prieteni cu cei de la Dinamo în afara terenului", a spus Răducan.

La eveniment au participat, din partea echipei Steaua, jucătorii Geraldo Alves, Maicon de Oliveira, Eric Bicfalvi, Cristian Tănase şi Bănel Nicoliţă, în timp ce dinamoviştii au fost reprezentaţi de Cristian Bălgrădean, Marius Alexe, Raphael Stănescu, Georgian Păun şi antrenorul secund Iulian Mihăiescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici