Jucătorii americani, vizitaţi la vestiare de Joe Biden înainte de meciul cu Anglia

Vicepreşedintele Joe Biden a făcut o scurtă vizită jucătorilor americani la vestiare, cu o oră înainte de începerea meciului cu Anglia, din grupa C de la Cupa Mondială, sâmbătă, la Rustenburg.

10 afișări
Imaginea articolului Jucătorii americani, vizitaţi la vestiare de Joe Biden înainte de meciul cu Anglia

Jucătorii americani, vizitaţi la vestiare de Joe Biden înainte de meciul cu Anglia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biden, care a rămas cinci minute la vestiare, le-a transmis jucătorilor încurajările preşedintelui Barack Obama şi le-a urat mult succes. "Jucătorii şi staff-ul tehnic au fost onoraţi", a declarat preşedintele federaţiei americane, Sunil Gulati.

La 27 mai, cu trei zile înainte de plecarea în Africa de Sud, jucătorii americani au fost primiţi la Casa Albă, unde s-au întâlnit cu Obama, Biden şi fostul preşedinte american Bill Clinton.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici