Jucătorii dinamovişti au împărţit cadouri de Moş Nicolae

Jucătorii echipei Dinamo au împărţit, joi, cadouri de Moş Nicolae copiilor de la Centrul de plasament Voluntari veniţi în cantonamentul de la Săftica.

119 afișări
Imaginea articolului Jucătorii dinamovişti au împărţit cadouri de Moş Nicolae

Jucătorii dinamovişti au împărţit cadouri de Moş Nicolae (Imagine: Alexandru Hojda / MediafaxFoto)

Unul dintre copii i-a dăruit atacantului Ionel Dănciulescu un tort cu chipul său, în ziua în care atacantul a împlinit vârsta de 36 de ani.

Cu aceeaşi ocazie, unul dintre sponsorii echipei, Mitsubishi, i-a dat spre folosinţă lui Dănciulescu un automobil model Outlander. În momentul în care a primit cheile maşinii, fundaşul Dragoş Grigore i-a strigat lui Dănciulescu în glumă: "Vinde-o, bă, să ne dai banii", făcând aluzie la salariile restante pe care le au de primit jucătorii dinamovişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici