Jucătorii echipei CFR, dezamăgiţi de remiza din meciul cu Oţelul Galaţi

Jucătorii campioanei României, CFR Cluj, şi-au exprimat dezamăgirea pentru rezultatul de egalitate obţinut în partida susţinută în deplasare, cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, în etapa a X-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei CFR, dezamăgiţi de remiza din meciul cu Oţelul Galaţi

Fotbalistul Juan Culio (Imagine: Mediafax Foto)

Jucătorul Anthony da Silva "Tony" a declarat că CFR putea câştiga astăzi meciul cu Oţelul.

"Cred că puteam câştiga astăzi, am avut în faţă o echipă valoroasă pe care o felicit. Ăsta este fotbalul, astăzi câştigi, mâine poţi face şi egal", a spus Toni.

Căpitanul echipei CFR, Ricardo Cadu, susţine că prin rezultatul de egalitate de la Galaţi, formaţia la care evoluează nu s-a îndepărtat de titlu.

"Ştiam că la Galaţi va fi foarte greu, din păcate, în prima repriză a plouat şi foarte mult, ceea ce ne-a incomodat. Sunt dezamăgit, trebuia să câştigăm astăzi, dar nu cred că ne-am îndepărtat de titlu, pentru că s-au jucat doar 10 etape din acest campionat", a precizat Cadu.

Portarul Eduard Stăncioiu a pus rezultatul de la Galaţi pe neşansă şi lipsa lucidităţii în faţa porţii.

"Sunt foarte dezamăgit. Am pierdut două puncte care, se pare, ne-au cam îndepărtat de titlu, deşi e prematur să vorbim de aşa ceva. Toate echipele din lume sunt de bătut, cu atât mai mult Oţelul astăzi, însă, din păcate, nu am avut şansă şi nu am fost lucizi în faţa porţii. S-a acumulat oboseala atât fizică, cât şi psihică după meciurile solicitante din Champions League şi cred că asta s-a văzut şi la noi, şi la Steaua", a precizat Stăncioiu.

Fotbalistul Juan Culio, marcatorul celor două goluri ale formaţiei CFR Cluj în Liga Campionilor, a reclamat şi el neacordarea unei lovituri de pedeapsă.

"A fost o partidă în care s-a muncit foarte mult şi cred că nu ni s-a acordat un penalti clar", a menţionat Culio.

Formaţia Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1, partida susţinută, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei CFR Cluj, contând pentru etapa a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici