Jucătorii echipei Juventus, aşteptaţi de sute de fani la revenirea la Torino

Jucătorii echipei Juventus au fost aşteptaţi de sute de fani la Torino, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au fost învinşi în finala Ligii Campionilor de la Berlin, scor 3-1, în faţa formaţiei FC Barcelona, anunţă presa italiană.

99 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei Juventus, aşteptaţi de sute de fani la revenirea la Torino

Jucătorii echipei Juventus, aşteptaţi de sute de fani la revenirea la Torino (Imagine: HEPTA/Arhiva Mediafax Foto)

Sute de fani au fost prezenţi la aeroportul Caselle, în toiul nopţii, pentru a-şi aplauda favoriţii reveniţi de la Berlin. "Campionii Italiei suntem noi" şi "Suntem mândri de voi", au scandat fanii torinezi.

Juventus le-a adus un omagiu tifosilor, într-o postare în care a scris: "O echipă minunată are fani minunaţi".

Juventus Torino a fost învinsă, sâmbătă, în finala Ligii Campionilor, de la Berlin, scor 3-1, cu FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici