Jucătorii echipei Lazio evoluează cu tricouri pe care scrie "Je suis Charlie" în derbiul cu AS Roma

Jucătorii formaţiei Lazio Roma, între care se află şi Ştefan Radu, evoluează în meciul cu AS Roma, din etapa a XVIII-a a campionatului Italiei, cu tricouri pe care este inscripţionat mesajul "Je suis Charlie", în semn de omagiu adus celor 17 persoane decedate în atentatele teroriste de la Paris.

196 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei Lazio evoluează cu tricouri pe care scrie "Je suis Charlie" în derbiul cu AS Roma

Jucătorii echipei Lazio evoluează cu tricouri pe care scrie "Je suis Charlie" în derbiul cu AS Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, jucătorii echipei Lazio joacă având banderole negre pe braţe în meciul care se dispută la ora transmiterii acestei ştiri.

"Acest derby se va disputa în memoria victimelor din Franţa. Lazio este împotriva oricărei forme de terorism", a declarat directorul de comunicare al grupării laziale, Stefano de Martino.

Douăsprezece persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite, miercuri, într-un atac comis de indivizi înarmaţi cu arme automate şi lansatoare de rachete, la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo. Alte cinci persoane au murit, joi şi vineri, în timpul acţiunii de prindere a celor trei terorişti, care au fost ucişi la rândul lor de forţele de ordine franceze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici