Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu vor primi doar o zi liberă în perioada sărbătorilor de Paşte

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, joi, că le va oferi jucătorilor săi doar o zi de pauză, dar nu imediat după meciul de la Galaţi.

11 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu vor primi doar o zi liberă în perioada sărbătorilor de Paşte

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu vor primi doar o zi liberă în perioada sărbătorilor de Paşte (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Avem de disputat trei jocuri în perioada Paştelui. Le-am dat totuşi şi o zi liberă, duminică, pentru că nu poţi ignora ziua aceasta de sărbătoare. Sâmbătă facem antrenament, apoi sunt liberi până luni când reintrăm în program normal", a spus Cârţu.

Tehnicianul gorjenilor a mai afirmat că n-ar dori ca jucătorii să plece acasă în perioada aceasta, ci să petreacă sărbătorile la Târgu Jiu. "Mi-aş dori ca jucătorii, chiar dacă le dau liber, să facă Paştele în Târgu Jiu şi nu să ajungă pe nu ştiu unde, la Cluj sau altundeva. Asta mi-aş dori, dar nu o să mă duc să-i controlez. După Paşte intrăm în cantonament pentru meciul cu Dinamo. Stăm şi noi a doua zi de Paşte împreună, avem o masă între noi în cantonament şi apoi reluăm pregătirea. Şi după partida cu Dinamo vom sta tot în cantonament, abia după jocul de la Mediaş o să le mai dau liber. Sunt nişte partide foarte importante şi trebuie tratate ca atare", a precizat Cârţu.

Sorin Cârţu le-a cerut jucătorilor să facă un efort, pentru că sărbătorile din acest an nu sunt prea fericite pentru Pandurii: "Anul trecut am avut Paştele mult mai liniştit. Acum e un Paşte mai greu pentru noi, poate când ne ducem să ne spovedim şi să luăm lumină ne mai şi luminăm să nu mai facem greşeli. M-aş bucura dacă ar exista o tresărire de orgoliu din partea echipei cu această ocazie a sărbătorilor şi să vedem un joc bun la Galaţi. Partida din tur a adus un rezultat injust faţă de joc, dar în fotbal se întâmplă multe. Oţelul o echipă bine pusă la punct. Au prins încredere în ei, jucători tineri, practică un fotbal agresiv în sensul bun al cuvântului. De obicei când ai o echipă tânără acesta este drumul".

Partida Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi, din etapa a XXV-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici