Jucătorii echipei Veszprem, întâmpinaţi cu aplauze la CS Dinamo

Jucătorii echipei Veszprem au sosit, vineri, în jurul orei 11.35, la sediul CS Dinamo, unde au fost întâmpinaţi cu aplauze de cele câteva sute de persoane care îi aduc un ultim omagiu fostului handbalist Marian Cozma.

32 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei Veszprem, întâmpinaţi cu aplauze la CS Dinamo

Jucătorii echipei Veszprem, întâmpinaţi cu aplauze la CS Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

Jucătorii de la Veszprem l-au îmbrăţişat pe tatăl handbalistului, Petre Cozma, în faţa sălii de trofee, unde se află depus trupul neînsufleţit al lui Marian Cozma. Apoi, handbaliştii s-au "întâlnit" pentru ultima oară cu fostul lor coleg. Sute de persoane îi aduc un omagiu lui Marian Cozma, la sediul CS Dinamo.

Componenţii echipei Veszprem au sosit la Bucureşti, vineri dimineaţă, cu o cursă charter. Alături de jucătorii şi oficialii de la Veszprem a sosit la Bucureşti şi primarul oraşului Veszprem, Janos Debreczenyi.

Delegaţia de la Veszprem a fost aşteptată de primarul sectorului 2, Neculai Onţanu. Jucătorii au plecat, cu un autocar al Federaţiei Române de Handbal, spre clubul Dinamo.

La CS Dinamo au venit, pentru a-i aduce un omagiu lui Cozma, şi antrenorul naţionalei de handbal, Aihan Omer, precum şi jucători de la UCM Reşiţa. Unii dintre jucătorii reşiţeni poartă tricouri negre care au pe partea din faţă imaginea lui Marian Cozma şi pe spate numele handbalistului decedat şi numărul 8.

Vineri dimineaţă, la casa părintească a sportivului, din cartierul Tei, a avut loc o slujbă, înaintea plecării cortegiului către CS Dinamo. În faţa cortegiului, s-a aflat este un camion cu toate coroanele depuse la casa părintească a sportivului.

Componentul naţionalei României şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din oraş, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesici.

Citeşte şi:

Trupul neînsufleţit al lui Marian Cozma, depus în sala de trofee a CS Dinamo

Sztojka Ivan s-a predat Poliţiei

Marian Cozma a ajuns în casa părintească

Trei persoane, reţinute în cazul uciderii sportivului Marian Cozma

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria (Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici