Jucătorii FC Universitatea refuză să se mai antreneze, clubul cere amânarea primelor două etape

Fotbaliştii echipei FC Universitatea Craiova refuză să se mai antreneze, acuzând lipsa unor condiţii decente de pregătire, iar gruparea patronată de Adrian Mititelu a anunţat, marţi, într-un comunicat, că va cere FRF amânarea primelor două meciuri din returul Seriei a II-a a ligii secunde.

135 afișări
Imaginea articolului Jucătorii FC Universitatea refuză să se mai antreneze, clubul cere amânarea primelor două etape

Jucătorii FC Universitatea refuză să se mai antreneze, clubul cere amânarea primelor două etape (Imagine: Darius Mitrache / Mediafax Foto)

Potrivit Gazeta de Sud, jucătorii echipei FC Universitatea au plecat marţi dimineaţă de la Drobeta Turnu Severin pentru că nu aveau unde să se pregătească şi pentru că au rămas fără antrenor, Ştefan Nanu, numit săptămâna trecută în locul lui Nicolo Napoli, hotărând să preia formaţia Farul Constanţa. Ei s-au întâlnit la Catedrala Sf. Dumitru din Craiova cu un grup de suporteri, iar aceştia din urmă au decis să meargă la sediul clubului, pentru a-i cere socoteală lui Adrian Mititelu.

Însă finanţatorul nu se afla la sediul clubului, astfel că, după o altercaţie cu gărzile de corp ale lui Mititelu, au plecat către locuinţa patronului, care este păzită de jandarmi.

FC Universitatea Craiova a dat publicităţii un comunicat pe site-ul oficial, în care precizează că va cere FRF amânarea primelor meciuri din reuturul Ligii a II-a, care era programat să înceapă în acest week-end.

"Având în vedere evenimentele de ultimă oră petrecute în viaţa clubului de fotbal Universitatea Craiova şi pentru a putea participa, cu şanse reale, în competiţia fotbalistică a Ligii a II-a, mâine, 26 februarie 2014, Universitatea Craiova va întreprinde demersurile legale pentru reprogramarea primelor două etape din Liga a II-a, respectiv meciurile cu FC Olt Slatina şi FC Bihor. Totodată, în ceea ce priveşte prevederile Legii 69/2000, dar şi prevederile statutului Federaţiei Române de Fotbal, considerăm că motivele noastre sunt obiective şi că nu există niciun impediment legal, regulamentar pentru respingerea acestor solicitări. Menţionăm că astăzi, Universitatea Craiova a legitimat trei noi jucători, iar joi, 27 februarie, sau vineri, 28 februarie vor sosi la echipă alţi trei jucători", se arată în comunicatul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici