Jucătorii lui Barca se vor antrena luni, după ce o parte din ei au contractat o gastroenterită

Jucătorii primei echipe a FC Barcelona afectaţi de o gastroenterită virală, care a dus la anularea meciului cu Juventus de pe Levi's Stadium, din Los Angeles se recuperează bine, a anunţat duminică conducerea clubului într-un comunicat.

174 afișări
Imaginea articolului Jucătorii lui Barca se vor antrena luni, după ce o parte din ei au contractat o gastroenterită

Jucătorii lui Barca se vor antrena luni, după ce o parte din ei au contractat o gastroenterită

Barcelonezii au mai informat că în ultimele ore nu au fost depistate cazuri noi. Meciul trebuia să aibă loc duminică dimineaţa, însă un număr mare din componenţii echipei au fost indisponibii, după ce au contractat o gastroenterită virală, a cărei sursă nu a fost anunţată.

Barca are programate două şedinţe de antrenament pentru ziua de luni, când sunt aşteptaţi să se antreneze majoritatea jucătorilor afectaţi.

Echipa va mai avea apoi o altă sesiune de antrenament, înainte de meciul cu Arsenal, ce va avea lor miercuri, pe SoFi Stadium.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici