Jucătorii lui Dinamo Bucureşti îşi plâng de milă. Luchin: De oboseală nici nu putem dormi noaptea

Fundaşul dinamovist Srgian Luchin se plânge de cele trei antrenamente intense pe zi din cantonamentul din Poiana Braşov, declarând că din cauza oboselii jucătorii nici nu mai pot dormi noaptea.

323 afișări
Imaginea articolului Jucătorii lui Dinamo Bucureşti îşi plâng de milă. Luchin: De oboseală nici nu putem dormi noaptea

Jucătorii lui Dinamo Bucureşti îşi plâng de milă. Luchin: De oboseală nici nu putem dormi noaptea (Imagine:Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"E foarte greu. Doar noi ne trezim la ora aia, alergăm. Avem trei antrenamente foarte grele. Simplul fapt că te pun să mergi pe o pantă pe jos să vezi cum e, dar să mai trebuiască să alergi? E foarte, foarte greu. Deja de la oboseală nici nu mai putem dormi noaptea. Sperăm să ne ajute să urcăm în clasament, de asta ne chinuim şi ne plângem de milă unii la alţii. În perioada asta mi-e greu şi să ţin telefonul la ureche, n-am mai vorbit cu nimeni. Dacă ne dă în perioada asta mingea nu ştim ce să facem cu ea. Poate s-o spargem. E oboseala prea mare", a spus Luchin.

Până la reluarea campionatului, conducerea tehnică a echipei Dinamo a stabilit două cantonamente, primul la Poiana Braşov (15-26 ianuarie), iar al doilea în Spania, la Marbella (31 ianuarie - 17 februarie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici