Jucătorii lui Ludogoreţ au purtat măşti la sosirea în Milano: Ne-am speriat. Oamenii păreau liniştiţi

  • Cosmin Moţi spune că jucătorii lui Ludogoreţ au purtat măşti şi mănuşi la sosirea în Milano pentru a evita posibilitatea de a contacta coronavirusul şi de a-l transmite mai departe familiilor.
  • Românul spune că a fost surprins de lejeritatea cu care italienii tratează această situaţie.
107 afișări
Imaginea articolului Jucătorii lui Ludogoreţ au purtat măşti la sosirea în Milano: Ne-am speriat. Oamenii păreau liniştiţi

Jucătorii lui Ludogoreţ au purtat măşti la sosirea în Milano: Ne-a îngrijorat felul în care tratau italienii situaţia

Fotbalistul român este de părere că în Bulgaria panica ce s-a produs după apariţia COVID-19 este mai gravă decât virusul.

„Am vorbit despre coronavirus şi am aprofundat subiectul. Nu cred că am fost speriaţi, dar îngrijoraţi am fost. Apoi, trebuie să spun că după ce am aterizat, la aeroport am văzut oamenii foarte calmi. Oameni care nu purtau măşti, care păreau liniştiţi, ceea ce ne linişteşte şi pe noi. Pentru noi este mai bine să prevenim. Suntem tineri şi dacă am fi infectaţi am merge la cele mai bune spitale posibile. Dar avem familii, avem copii acasă. Nu vrem ca ei să se îmbolnăvească”, a spus Cosmin Moţi, potrivit FcInterNews.

În ceea ce priveşte meciul cu Inter Milan, Moţi spune că Ludogoreţ nu are nimic de pierdut: „Nu avem nimic de pierdut. Vrem să facem un meci frumos. Cu siguranţă nu ne vom axa pe apărare”.

În partida tur, Inter Milano s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Ludogoreţ. Returul are loc joi, de la 22.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici