Jucătorii naţionalei de tineret a României s-au rugat la moaştele Cuvioasei Parascheva

Jucătorii echipei naţionale de tineret a României şi antrenorul Emil Săndoi au vizitat, sâmbătă, Catedrala Mitropolitană din Iaşi şi s-au rugat la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva şi ale Sfântului Ioan Gură de Aur.

1 afișare
Imaginea articolului Jucătorii naţionalei de tineret a României s-au rugat la moaştele Cuvioasei Parascheva

Jucătorii naţionalei de tineret a României s-au rugat la moaştele Cuvioasei Parascheva

Fotbaliştii au asistat la sfânta liturghie timp de aproape 30 de minute.

"Suntem un popor de creştini şi am venit şi noi să ne închinăm la sfintele moaşte. Bineînţeles că ne-am rugat şi pentru un rezultat bun în meciul de marţi", a declarat jucătorul Paul Tincu.

Echipa de tineret a România va întâlni, marţi, la Iaşi, selecţionata Franţei, într-un meci contând pentru grupa a 10-a a preliminariilor Campionatului European din 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici