Jucătorii stelişti Cernea şi Kapetanos, jefuiţi de un necunoscut

Camerele jucătorilor stelişti Cornel Cernea şi Pantalis Kapetanos, din cadrul arenei din Ghencea, au fost jefuite, luni, de un necunoscut, care a plecat cu bani, carduri şi bunuri aparţinând celor doi fotbalişti.

12 afișări
Imaginea articolului Jucătorii stelişti Cernea şi Kapetanos, jefuiţi de un necunoscut

Jucătorii stelişti Cernea şi Kapetanos, jefuiţi de un necunoscut (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că în jurul orei 9.55 un bărbat, neidentificat până în prezent, a intrat în camerele lui Cornel Cernea şi Pantalis Kapetano, situate sub tribuna a II-a.

Necunoscutul i-a luat lui Cernea 100 de lei şi mai multe carduri iar lui Kapetanos un lapton, un joc play-station şi o borsetă cu mai multe carduri, prejudiciul total fiind de 2.600 de lei.

Comisarul Ciocan a precizat că poliţiştii Secţiei 22 au deschis o anchetă, fiind vizionate şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în care apare necunoscutul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici