Jucătorii vor fi amendaţi dacă nu-şi vor aplauda adversarii

Comitetul Executiv al FRF a hotărât, joi, la propunerea preşedintelui Mircea Sandu, ca jucătorii care nu-şi vor aplauda adversarii la sfârşitul meciurilor contând pentru competiţiile FRF sau LPF să fie amendaţi cu sume cuprinse între 5.000 şi 50.000 de lei., informează site-ul frf.ro.

12 afișări
Imaginea articolului Jucătorii vor fi amendaţi dacă nu-şi vor aplauda adversarii

Jucătorii vor fi amendaţi dacă nu-şi vor aplauda adversarii

Noul articol 3 din Regulamentul Disciplinar are următorul text:

În vederea încurajării respectării principiilor de conduită prevăzute de art.3 din prezentul Regulament, în cadrul jocurilor oficiale desfăşurate în competiţiile organizate de FRF/LPF, jucătorii echipei gazdă sunt obligaţi ca, la sfârşitul jocului, după fluierul final al arbitrului, să se aşeze pe două linii lângă intrarea în tunelul de acces la vestiare (în dreapta şi în stânga acesteia) şi să aplaude prestaţia adversarului.

Respectarea acestor reguli va fi verificată de arbitrul jocului, acesta urmând să facă menţiuni despre neîndeplinirea obligaţiilor amintite mai sus în raportul de arbitraj. Nerespectarea dispoziţiilor de mai sus constituie abatere disciplinară şi se sancţionează cu penalitate sportivă între 5.000 şi 50.000 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici