Jucătorul de tenis Alexander Zverev are de făcut faţă altor acuzaţii grave: a încercat să mă sufoce cu o pernă

După acuzaţiile Brendei Patea, model cu origini româneşti, acum au apărut declaraţiile Olgăi Sharipova.

945 afișări
Imaginea articolului Jucătorul de tenis Alexander Zverev are de făcut faţă altor acuzaţii grave: a încercat să mă sufoce cu o pernă

Zverev, acuzat de violenţă domestică

Alexander Zverev, 26 de ani şi locul 9 ATP, este învinuit din nou de violenţă domestică. Prima care a vorbit a fost Brenda Patea, model cu origini româneşti.

„Copilul nu era aşteptat, dar voi face totul pentru a mă asigura că va creşte într-un mediu armonios. Mă aflu în situaţia fericită de a putea creşte singur copilul”, a afirmat fata.

Zverev părea hotărât să-şi asume responsabilităţile de tată. „Abia aştept să se nască copilul", scria pe reţelele de socializare, pe când erau împreună. Cei doi s-au despărţit în august, după ce s-au întâlnit aproape un an. Femeia susţine, de fapt, că Zverev a dispărut şi a fost de negăsit. 

Cu degetul spre jucătorul german de tenis arată şi Olga Sharipova, cu care Zverev s-a întâlnit timp de aproximativ 9 luni, până în 2019: „Odată, chiar a încercat să mă sufoce cu o pernă”.

Zverev a explicat sfârşitul relaţiei la acea vreme spunând că „s-au întâmplat multe lucruri, unele complicate. De aceea, relaţia s-a încheiat". Sharipova a publicat apoi o postare pe Instagram în care spunea că a fost bătută şi că „nu voi continua să tac”.

Brendei i-a oferit 100.000 de euro în schimbul tăcerii

Episoadele datează din august 2018. „În acea zi, am făcut o plimbare cu Daşa Medvedeva. Când m-am întors la hotel, am început să ne certam, am încercat de mai multe ori să ies din cameră, dar nu mi-a dat drumul. I-a fost teamă că ar putea fi cineva acolo care să audă sau să vadă. Până la urmă, am reuşit să mă eliberez şi am fugit, desculţă, cu telefonul în mână. M-a împins de perete şi mi-a spus că nimeni nu va avea grijă de mine”.

Fata mai susţine că abia acum a povestit ce s-a întâmplat, pentru că i-a fost frică de posibilele consecinţe. Zverev a replicat că a fost şocat de acuzaţii, pe care le consideră nefondate.

Brenda Patea aduce noi acuze. „Este un om gelos, mi-a verificat în mod repetat telefonul”, a declarat pentru Suddeutsche Zeitung. „Furia lui s-a transformat de mai multe ori în violenţă fizică”, a mai zis Brenda.

Fata susţine că avocatul tenismenei i-a oferit suma 100.000 de euro şi posibilitatea de a locui într-una dintre casele lui Zverev, în schimbul tăcerii ei. O ofertă pe care susţine că a respins-o.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici