Judecarea cazului jucătorului Marius Constantin, amânată

Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru joi analizarea memoriului depus de CFR Cluj în cazul jucătorului echipei FC Rapid, Marius Constantin, care l-a lovit cu capul în figură pe colegul său Emil Dică, în finalul meciului cu Poli Iaşi, din etapa a XI-a a Ligii I. Cazul va fi analizat joi, de la ora 14.00.

3 afișări
Imaginea articolului Judecarea cazului jucătorului Marius Constantin, amânată

Judecarea cazului jucătorului Marius Constantin, amânată

Din partea Rapidului, la Comisia de Disciplină a fost prezent directorul tehnic Nicolae Manea, care a solicitat amânarea analizării acestui caz cu o săptămână.

Conducerea clubului CFR Cluj a depus, marţi, memoriu la Comisia de Disciplină a FRF pentru suspendarea jucătorului Marius Constantin, cel care l-a lovit pe coechipierul său. CFR Cluj întâlneşte, duminică, în deplasare, echipa Rapid, într-o partidă programată de la ora 20.30, în cadrul etapei a XII-a a Ligii I.

Comisia de Disciplină a decis, de asemenea, amânarea analizării conflictului pe care antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, l-a avut cu antrenorul secund al Rapidului, Marian Rada. La cererea lui Rada, cazul va fi judecat săptămâna viitoare. La finalul meciului dintre cele două echipe, Ionuţ Popa a avut o dispută verbală cu Marian Rada. "Cu Rada am avut o discuţie legat de care e mai negru dintre noi, dar până la urmă ne-am dat mâna", a spus după meci Ionuţ Popa.

La finalul şedinţei, întrebat de ce cazul Ionuţ Popa - Marian Rada a fost amânat cu o săptămână, iar cel al jucătorului Marius Constantin doar cu o zi, preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, Daniel Marin Cernat, a răspuns: "E o situaţie la Popa şi Rada şi dincolo e o altă situaţie. E urgent celălalt caz. Nu e urgent să nu joace Marius Constantin cu CFR, e urgent de soluţionat. Nu comentez mai mult. Eu spun că doar am un caz de soluţionat şi asta vom face".

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a FRF a ratificat hotărârea clubului Oţelul Galaţi care îl suspendase pe mijlocaşul Kim Gil Sik pentru că a plecat în ţara sa natală, Coreea de Sud, fără aprobarea conducerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici