Judecătorii au admis eliberarea pe cauţiune a lui Făcăleaţă, dar procurorii au făcut recurs

Tribunalul Argeş a admis, marţi, eliberarea pe cauţiune a directorului societăţii Pic, Liviu Făcăleaţă, după ce familia acestuia a depus suma de 20.000 de lei stabilită drept cauţiune, însă procurorii DNA Piteşti au făcut recurs la această decizie, care va fi judecat la Curtea de Apel Piteşti.

13 afișări
Imaginea articolului Judecătorii au admis eliberarea pe cauţiune a lui Făcăleaţă, dar procurorii au făcut recurs

Liviu Făcăleaţă (Imagine: Ştefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Luni, judecătorii Tribunalului Argeş au admis cererea de eliberare pe cauţiune a lui Liviu Făcăleaţă depusă de către avocaţii acestuia, fixând la 20.000 de lei suma pe care familia inculpatului trebuia să o achite într-un cont special.

Tot marţi, magistraţii Tribunalului Argeş au judecat şi cererea de eliberare pe cauţiune a fostului director al OJPC Argeş Cristian Libertatu, sentinţa rămânând în pronunţare.

La ora transmiterii acestei ştiri, magistraţii Tribunalului Argeş judecă cererea de eliberare pe cauţiune a fostului preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) Gheorghe Constantin.

Marţi, s-a prezentat din nou la DNA Piteşti, pentru audieri în dosarul corupţiei din fotbal, preşedintele clubului de fotbal FC Argeş, Cristian Mincă, acesta fiind audiat timp de o oră de către procurorii anticorupţie.

În dosarul corupţiei din arbitraj, în 14 aprilie au fost arestaţi preventiv, pentru 29 de zile, finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, directorul general al hypermarketului PIC, Liviu Făcăleaţă, precum şi fostul director al OPC Argeş Cristian Libertatu. Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă sunt acuzaţi de dare de mită, iar Gheorghe Constantin şi Cristian Libertatu de luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici