Julianne Moore va realiza designul interior al culiselor galei premiilor Oscar

Julianne Moore, nominalizată anul acesta la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, se va ocupa de designul interior al "camerei verzi" din culisele galei de decernare a prestigioaselor premii ale Academiei de film americane, care va avea loc pe 22 februarie.

143 afișări
Imaginea articolului Julianne Moore va realiza designul interior al culiselor galei premiilor Oscar

Julianne Moore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Revista Architectural Digest, care este sponsor al luxosului spaţiu din culisele galei premiilor Oscar începând din 2003, a anunţat, marţi, că Julianne Moore, nominalizată pentru prestaţia din filmul "Still Alice", se va implica în stabilirea stilului de design interior şi va participa la alegerea mobilierului celebrei camere verzi din backstage, potrivit dailymail.co.uk.

Moore, în vârstă de 54 de ani, îşi va folosi propria experienţă legat de "cum este să fii în culise în noaptea decernării premiilor Oscar" pentru a se asigura că vedetele vor beneficia de tot ceea ce ar avea nevoie în timpul prestigioasei gale.

Julianne Moore va lucra cu o echipă de arhitecţi de interior din cadrul grupului artistic Commune din Los Angeles, dar nu sunt cunoscute detalii despre modul în care va fi amenajat spaţiul din culise.

Actriţa a mai colaborat cu revista Architectural Digest în 2012, când grădina casei sale din West Village, New York, a apărut într-un material dedicat din această publicaţie.

Jurnalistul Simon Doonan a apreciat atunci calităţile de decorator ale actriţei.

"Dacă nu ar fi devenit actriţă, Julianne Moore ar fi putut fi cu siguranţă un designer de interior de succes", a spus, în 2012, jurnalistul.

În 2014, rolul de decorator al camerei verzi din culisele galei premiilor Oscar i-a revenit actriţei Susan Sarandon, care a colaborat cu arhitectul David Rockwell.

Julianne Moore este nominalizată pentru a cincea oară la un premiu Oscar, după ce, anul acesta, a primit Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un film-dramă, pentru rolul din "Still Alice".

De-a lungul carierei sale, Julianne Moore a mai fost nominalizată la Oscar pentru rolurile din "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) şi "The Hours/ Orele" (2003). Alături de restul distribuţiei din "Poveşti întretăiate/ Short Cuts" (1993), ea a obţinut un Glob de Aur pentru prestaţia din această peliculă.

Printre alte roluri notabile interpretate de Julianne Moore, în cele peste 60 de filme în care a fost distribuită, se numără cele din "Lumea Dispărută: Jurassic Park/ The Lost World: Jurassic Park" (1997), "Marele Lebowski/ The Big Lebowski" (1998), "Magnolia" (1999), "Hannibal" (2001), "Copiii tatălui/ Children of Men" (2006), "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee" (2009), "Un om singur/ A Single Man" (2009), "Copiii sunt bine-mersi/ The Kids Are All Right" (2010), "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" (2011).

Cea de-a 87-a ediţie a galei Oscar va avea loc pe 22 februarie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles. Actorul Neil Patrick Harris va fi gazda ceremoniei pentru prima dată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici