Juninho Pernambucano s-a retras din activitate de ziua sa

Fostul fotbalist al echipei Olympique Lyon, brazilianul Juninho Pernambucano, care a împlinit joi 39 de ani, a decis să se retragă din activitate, ca urmare a unei accidentări, a anunţat clubul Vasco da Gama.

216 afișări
Imaginea articolului Juninho Pernambucano s-a retras din activitate de ziua sa

Juninho Pernambucano (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Vreau să anunţ decizia lui Juninho Pernambucano. Am discutat şi el a hotărât să se retragă din activitate. Luni va susţine o conferinţă de presă", a precizat preşedintele grupării braziliene, Roberto Dinamite.

Juninho s-a accidentat la coapsa dreaptă în noiembrie şi de atunci nu a mai jucat. El avea contractul prelungit până la 30 mai, pentru a participa la campionatul regional din Rio.

Juninho Pernambucano a fost internaţional brazilian în perioada 1999-2006 (40 de meciuri, 6 goluri). Cu Olympique Lyon, el a câştigat de şapte ori campionatul Franţei (2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008) şi o dată Cupa Franţei (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici