Junioara Laura Jurcă, MEDALIE DE ARGINT la sărituri, la Campionatul European de la Sofia

Junioara Laura Jurcă a cucerit, duminică, medalia de argint în finală la sărituri, la Campionatul European de gimnastică de la Sofia, aceasta fiind cea de-a patra medalie pentru delegaţia României.

256 afișări
Imaginea articolului Junioara Laura Jurcă, MEDALIE DE ARGINT la sărituri, la Campionatul European de la Sofia

Junioara Laura Jurcă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Laura Jurcă a fost notată cu 14.383 în finala de la sărituri, cu care a câştigat medalia de argint.

Pe podium au mai urcat Elissa Downey (Marea Britanie, 14.633), medalie de aur, şi Amy Tinkler (Marea Britanie, 14.349), bronz.

Tot duminică, în finalele pe aparate la junioare vor mai concura Anda Butuc şi Andreea Iridon la bârnă, respectiv Laura Jurcă şi Andreea Iridon la sol.

Anterior, echipa de senioare a câştigat medalia de aur, iar cea de junioare a obţinut medalia de bronz. O altă medalie, de argint, a fost cucerită de junioara Laura Jurcă la individual-compus.

La senioare, România va mai fi reprezentată în finalele pe aparate de duminică, de Larisa Iordache la sărituri, paralele, bârnă şi sol, respectiv Diana Bulimar în finala de la bârnă.

Obiectivul delegaţiei României la CE de la Sofia a fost de obţinerea a trei-patru medalii.

La ediţia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a României a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind a şaptea din palmaresul echipei tricolore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici