Jurgen Klopp: Am fost echipa mai bună, meritam să marcăm mai multe goluri

Antrenorul echipei Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, a declarat, marţi seară, după eliminarea din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că formaţia sa a fost mai bună în manşa retur cu Real Madrid şi merita să înscrie mai multe goluri.

111 afișări
Imaginea articolului Jurgen Klopp: Am fost echipa mai bună, meritam să marcăm mai multe goluri

Jurgen Klopp (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"La finalul meciului, Neven Subotici mi-a spus că este mândru să facă parte din această echipă şi este exact ceea ce simt şi eu. Ar trebui ca toate echipele care pierd prima manşă cu 3-0 să vadă acest meci şi să ştie că pot întoarce rezultatul. La Madrid nu am avut voinţă, dar astăzi băieţii au fost la sută la sută. Am fost echipa mai bună, maritam să marcăm mai multe goluri. Prestaţia noastră a fost cu adevărat extraordinară şi nu vreau să lansez acuze. Atmosfera a fost extraordinară. Am reuşit să aprindem speranţa. A fost o seară cu adevărat excepţională", a spus Klopp, informează site-ul oficial al UEFA.

Formaţia Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a trecut, cu scorul general de 3-2, de echipa Borussia Dortmund, în sferturile de finală ale competiţiei.

Real Madrid a fost învinsă, marţi, în deplasare, scor 2-0, însă în tur s-a impus cu scorul de 3-0.

Marţi, golurile au fost marcate de Reus '24, '38.

În minutul 17, Weidenfeller a apărat un penalti executat de Di Maria.

Tragerea la sorţi pentru semifinale are loc vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici