Jurgen Klopp va fi noul antrenor al echipei FC Liverpool

Tehnicianul german Jurgen Klopp, care a părăsit la finalul sezonul precedent formaţia Borussia Dortmund, va fi noul antrenor al echipei FC Liverpool, urmând a fi prezentat oficial vineri, a anunţat presa britanică.

1045 afișări
Imaginea articolului Jurgen Klopp va fi noul antrenor al echipei FC Liverpool

Jurgen Klopp va fi noul antrenor al echipei FC Liverpool (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform presei engleze, Klopp a ajuns la o înţelegere cu oficialii clubului FC Liverpool şi va semna un contract pe trei sezoane şi va avea un salariu de cinci milioane de euro pe an.

Tehnicianul Brendan Rodgers a fost demis, duminică, de la conducerea echipei FC Liverpool, după remiza, scor 1-1, în meciul din deplasare cu Everton, din etapa a VIII-a a campionatului Angliei. Brendan Rodgers antrena formaţia FC Liverpool din 2012.

Jurgen Klopp, în vârstă de 48 de ani, a mai pregătit-o pe FSV Mainz înainte de a ajunge la Borussia Dortmund.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici