Jurgen Melzer a câştigat turneul de la Memphis

Tenismanul austriac Jurgen Melzer, locul 38 ATP, a câştigat, duminică, turneul de la Memphis (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 1.155.000 de dolari.

51 afișări
Imaginea articolului Jurgen Melzer a câştigat turneul de la Memphis

Jurgen Melzer (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Melzer l-a învins, în finală, cu scorul de 7-5, 7-6 (7/4), după o oră şi 37 de minute, pe canadianul Milos Raonici, cap de serie numărul 4 şi poziţia 32 în ierarhia mondială.

Jurgen Melzer, în vârstă de 30 de ani, se află la al patrulea titlu din carieră, după succesele de la Bucureşti 2006, Viena 2009 şi 2010.

Pentru succesul obţinut la Memphis, Melzer va primi 500 de puncte ATP şi un cec în valoare de 277.915 dolari, în timp ce Raonici va încasa 125.300 de dolari şi 300 de puncte ATP.

Proba de dublu de la Memphis a fost câştigată de perechea Max Mirnâi/Daniel Nestor (Belarus/Canda), cap de serie numărul unu, care a trecut, în ultimul act al competiţiei, cu scorul 4-6, 7-5, 10-7, cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici