Kaka, Messi şi Cristiano Ronaldo în finala pentru titlul de cel mai bun jucător al anului

Brazilianul Kaka, argentinianul Lionel Messi şi portugezul Cristiano Ronaldo sunt cei trei fobalişti rămaşi în cursa pentru cel mai bun jucător al anului 2007 în clasamentul FIFA, a anunţat site-ul oficial al forului internaţional.

1 afișare
Imaginea articolului Kaka, Messi şi Cristiano Ronaldo în finala pentru titlul de cel mai bun jucător al anului

Kaka, Messi şi Cristiano Ronaldo în finala pentru titlul de cel mai bun jucător al anului

Cei trei au ajuns în finală după ce au fost votaţi de antrenorii şi căpitanii naţionalelor de fotbal din ţările afiliate la FIFA, dintr-o listă de 30 de candidaţi.

La categoria fotbal feminin, Cristiane şi Marta, din Brazilia, împreună cu Birgit Prinz (Germania) sunt nominalizate pentru titlul de cea mai bună jucătoare a anului în clasamentul FIFA.

Ceremonia în care se vor anunţa cei mai buni jucători la masculin şi la feminin va avea loc luni, 17 decembrie, la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici