Kaka: Visam de mic să joc la Real Madrid, dar nu voi mişca un deget să plec de la AC Milan

Internaţionalul brazilian Kaka a declarat, miercuri, că şi-a dorit încă de mic să ajungă să joace la echipa Real Madrid, însă acum nu va mişca niciun deget pentru a pleca de la AC Milan, informează cotidianul Marca.

2 afișări
Imaginea articolului Kaka: Visam de mic să joc la Real Madrid, dar nu voi mişca un deget să plec de la AC Milan

Kaka: Visam de mic să joc la Real Madrid, dar nu voi mişca un deget să plec de la AC Milan

"Visam de mic să joc la Real Madrid", a spus fotbalistul, care a precizat apoi: "Nu voi mişca un deget să plec de la AC Milan, însă doar Dumnezeu ştie ce îmi rezervă viitorul".

Brazilianul nu crede că este cel mai bun fotbalist din lume. "Îmi pare rău, dar nu cred că sunt cel mai bun. Poate mă aflu între cei mai buni trei sau cinci jucători, dar nu sunt cel mai bun. Nici vorbă de aşa ceva", a menţionat el, într-un interviu acordat jurnalului spaniol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici