Kalvin Phillips va pleca de la Manchester City

Antrenorul Pep Guardiola a spus că Manchester City ar putea fi nevoită să caute un înlocuitor pentru Kalvin Phillips în ianuarie, dacă mijlocaşul englez va pleca, potrivit One Football.

141 afișări
Imaginea articolului Kalvin Phillips va pleca de la Manchester City

Este de aşteptat ca mijlocaşul de 28 de ani să părăsească echipa de pe Eithad în ianuarie, după ce nu a reuşit să se impună în echipa lui Guardiola în cele 18 luni de la transfer.

Mijlocaşul britanic a fost transferat de la Leeds pentru 42 de milioane de lire sterline.

„Toată lumea ştie situaţia lui şi depinde de ce se va întâmpla, vom vorbi. Vom discuta despre mercato (n.r. transferuri) în ianuarie, nu e uşor”, a declarat Pep Guardiola.

Deşi a jucat puţin la Manchester City, Kalvin Phillips încă are o cotă bună şi cluburi precum Juventus sau Manchester United şi-au arătat interesul să-l transfere în ianuarie.

„Kalvin Phillips va părăsi Man City în ianuarie, în ciuda cuvintelor lui Pep Guardiola”, a transmis sâmbătă pe X jurnalistul sportiv italian Fabrizio Moreno, specializat pe transferurile de fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici