Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl. Celebra Taylor Swift a sărbătorit victoria pe teren

  • Formaţia de fotbal american Kansas City Chiefs a învins pe San Francisco 49ers în Super Bowl.
  • Cei de la Chiefs au devenit primii campioni NFL din ultimii 19 ani care câştigă trofeul doi ani la rând.
  • Celebra Taylor Swift a sărbătorit victoria pe teren, ea fiind iubita uneia dintre vedetele Chiefs.
532 afișări
Imaginea articolului Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl. Celebra Taylor Swift a sărbătorit victoria pe teren

Sursa foto: AP

Finala campionatului de fotbal american este considerată evenimentul anului în sportul mondial. Partida Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers s-a desfăşurat în noaptea de duminică spre luni, la Las Vegas.

Chiefs s-a impus cu 25-22 după prelungiri deoarece la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal 19-19, potrivit CNN. Conduşi de oordonatorul Patrick Mahomes, cei de la Chiefs au câştigat Super Bowl-ul în trei din ultimele cinci sezoane.

Victoria de la Las Vegas a fost sărbătorită şi de celebra Taylor Swift. Ea este iubita uneia dintre vedetele Chiefs, Travis Kelce. Într-o mare de confetti şi înconjurată de fani, sportivi şi camere de filmat, vedeta muzicii a coborât pe teren pentru a-şi îmbrăţişa iubitul. De altfel, relaţia dintre cei doi a fost urmărită intens de americani de-a lungul sezonului NFL, ducând la o creştere a interesului pentru campionatul de fotbal american.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici