Kenna: Avem un mic avantaj faţă de Steaua că se joacă fără spectatori

Antrenorul echipei irlandeze Saint Patrick’s Athletic, Jeff Kenna, consideră că jucătorii săi au un mic avantaj în partida cu Steaua, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, pentru că meciul se dispută fără spectatori, însă nu crede că este un element decisiv în tranşarea calificării.

16 afișări
Imaginea articolului Kenna: Avem un mic avantaj faţă de Steaua că se joacă fără spectatori

Kenna: Avem un mic avantaj faţă de Steaua că se joacă fără spectatori

"Nu ştiu dacă este un avantaj semnificativ că se joacă fără spectatori. Cred că poate merge în ambele sensuri pentru că unii jucători răspund foarte bine unei atmosfere intimidante, alţii joacă la fel şi fără spectatori şi cu spectatori, iar alţii pot avea probleme cu o atmosferă intimidantă. Cred că este un mic avantaj pentru noi, dar nu foarte mare. Sperăm să ne meargă bine", a spus Kenna, informează Irish Times.

Kenna doreşte să-i recupereze pe jucătorii cu probleme medicale din lotul irlandez. "Avem câţiva jucători loviţi după meciul de vineri. Ryan Guy, Jamie Harris şi Jason Gavin nu s-au antrenat luni, dar se aşteaptă să o facă marţi. Sperăm să nu avem probleme în această privinţă", a mai spus el.

Sursa citată notează că antrenorul Jeff Kenna a urmărit pe DVD partidele Stelei în compania scoţienilor de la Motherwell şi s-a sfătuit cu antrenorul acestora, Jim Gannon.

Clubul Saint Patrick’s Athletic a precizat că a primit 200 de bilete VIP pentru partida cu Steaua. Irish Times notează că irlandezii vor avea mai mulţi suporteri la meciul de pe stadionul Steaua decât echipa din România datorită faptului că gruparea gazdă poate avea doar 75 de persoane prezente la un meci cu porţile închise, incluzând jucătorii. În meciul din turul trei preliminar al Ligii Europa, din Rusia, în compania formaţiei Krâlia Sovietov Samara, irlandezii au avut doar trei suporteri.

Lotul echipei Saint Patrick’s Athletic soseşte în România marţi seară. Irlandezii au programat antrenamentul oficial miercuri, de la ora 20.00, înaintea acestuia antrenorul urmând să susţină o conferinţă de presă.

Steaua Bucureşti întâlneşte, joi, de la ora 20.30, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, formaţia irlandeză Saint Patrick’s Athletic. Returul dintre cele două echipe este programat la 27 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici