Kerber, mesaj de împăcare după ce a numit-o „regina dramelor” pe Bianca Andreescu: Felicitări pentru performanţa remarcabilă!

Angelique Kerber a făcut pasul împăcării cu Bianca Andreescu. Nemţoaica a postat pe pagina personală de Twitter, la câteva ore bune de la terminarea meciului de la WTA Miami, un mesaj în care o laudă pe sportiva cu origini din România.

1122 afișări
Imaginea articolului Kerber, mesaj de împăcare după ce a numit-o „regina dramelor” pe Bianca Andreescu: Felicitări pentru performanţa remarcabilă!

Angelique Kerber: Felicitări Biancăi Andreescu pentru performanţa remarcabilă şi victoria meritată

”Meci echilibrat noaptea trecută la Miami Open! Felicitări Biancăi pentru o performanţă remarcabilă şi o victorie meritată”, sună mesajul lui Angelique Kerber.

Bianca Andreescu - Angelique Kerber 6-4, 4-6, 6-1. A doua înfrângere într-o săptămână în faţa canadiencei a provocat o reacţie foarte dură din partea lui Kerber, fost lider mondial, care a numit-o "cea mai mare regină a dramelor pe care o ştiu" pe jucătoarea de 18 ani.

Scena neobişnuită la un nivel atât de înalt s-a întâmplat la strângerea de mână de după finalul meciului câştigat de Bianca. Iar microfoanele de fond au captat momentul în care Kerber îi spune Biancăi ”Eşti cea mai mare regină a dramelor pe care o ştiu” înainte să dea mâna cu arbitrul de scaun şi să plece dezamăgită din arenă.

După meci, Andreescu a fost întrebată despre momentul controversat: "A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Nu am spus nimic, oricum, eu încerc să nu mă concentrez pe asta. Doar voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine", a fost reacţie jucătoarei născute în România.

Bianca a cerut de două ori intervenţia fizioterapeutului pentru a-şi rezolva probleme fizice, a părut că e foarte obosită, dar de fiecare dată a găsit soluţii pentru a contracara jocul adversarei pe care a doborât-o şi în finala de la Indian Wells.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici