Keşeru ar putea fi împrumutat în liga secundă din Franţa

Atacantul român Claudiu Keşeru ar putea fi împrumutat de echipa FC Nantes, până la finalul sezonului, unei echipe din liga secundă a Franţei, printre variante numărându-se formaţiile Tours şi Amiens, informează cotidianul L'Equipe.

11 afișări
Imaginea articolului Keşeru ar putea fi împrumutat în liga secundă din Franţa

Keşeru ar putea fi împrumutat în liga secundă din Franţa (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Keşeru a marcat numai un gol în cele doar nouă partide jucate pentru FC Nantes în actualul sezon, românul fiind titular de patru ori.

După ce varianta unui împrumut al său la formaţia spaniolă Getafe a căzut, Keşeru ar putea juca până la vară la o formaţie din Ligue II: Tours (locul al şaptelea în clasament) sau Amiens (poziţia a 14-a).

Citeşte şi:

Keseru ar putea pleca de la FC Nantes

Keşeru l-ar putea înlocui pe Koller la Monaco

FC Nantes şi Sedan au retrogradat în a doua ligă franceză

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici