Keşeru: E o onoare pentru mine să marchez pentru naţională

Atacantul Claudiu Keşeru a declarat, marţi seară, că este onorat că a avut ocazia să marcheze pentru echipa naţională, subliniind că a avut o seară senzaţională la partida amicală a României cu Danemarca, scor 2-0.

127 afișări
Imaginea articolului Keşeru: E o onoare pentru mine să marchez pentru naţională

Keşeru: E o onoare pentru mine să marchez pentru naţională (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"A ieşit senzaţional această seară. I-am spus lui Răzvan (n.r. - căpitanul Răzvan Raţ) să aleagă poarta din dreapta, că acolo marchez cele mai multe goluri. E o onoare pentru mine să am privilegiul de a marca, dar e munca întregului colectiv. Mă trec fiorii când se intonează imnul, este o mândrie, o răsplată a multor ani de muncă, sunt acele momente la care visează orice copil. Le datorez multe colegilor de la Steaua, care m-au pus în valoare de atâtea ori, stafului tehnic şi lui nea Puiu (n.r. - Anghel Iordănescu). Important este că am câştigat acest meci. După un astfel de meci, nu mă pot plânge de oboseală", a spus Keşeru.

Răzvan Raţ: Suntem pe drumul cel bun şi sper să continuăm aşa

Căpitanul naţionalei României, Răzvan Raţ, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul amical cu Danemarca, scor 2-0, că "tricolorii" sunt pe drumul cel bun şi speră să continue în acest fel.

"Trebuie felicitaţi toţi jucătorii prezenţi la această acţiune. Am tratat serios acest meci şi a ieşit aşa cum ne-am dorit. Suntem pe drumul cel bun şi sper să continuăm aşa. Astăzi am încercat să facem un meci bun. Keşeru este un jucător foarte bun şi care demonstrează că merită să joace la echipa naţională. Mi-aş dori ca Steaua să nu-l mai poată ţină", a spus Raţ la Sport.ro.

Reprezentativa României a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Danemarcei, într-un meci amical în care ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keşeru, în minutele 53 şi 58.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici