Kevin de Bruyne va rata Supercupa UEFA din cauza unei accidentări

Kevin de Bruyne a fost lăsat în afara lotului lui Manchester City pentru meciul din Supercupa UEFA cu Sevilla, după ce mijlocaşul a suferit o nouă accidentare în primul meci de campionat al sezonului.

91 afișări
Imaginea articolului Kevin de Bruyne va rata Supercupa UEFA din cauza unei accidentări

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Internaţionalul belgian a părăsit terenul în minutul 36 al meciului câştigat de City cu 3-0 pe terenul lui Burnley, vineri.

De Bruyne a mai şchiopătat şi în timpul victoriei din finala Ligii Campionilor din iunie, iar managerul Pep Guardiola confirmase că este vorba de o recidivă a aceleiaşi accidentări.

"Este vorba din nou de tendonul de la genunchi, aceeaşi poziţie. Nu ştiu (cât timp va lipsi), depinde de amploarea accidentării, dar vor fi câteva săptămâni", a declarat Gaurdiola după meciul de la Burnley.

Guardiola a numit o echipă de 22 de jucători pentru meciul din Supercupa UEFA, care va avea loc miercuri la Atena. Meciul se joacă între câştigătoarele Ligii Campionilor şi Europa League din sezonul trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici