Khabib Nurmagomedov, ATAC la Conor McGregor după anunţul retragerii

Conor McGregor, în vârstă de 30 de ani, şi-a anunţat, marţi, pe Twitter, retragerea din activitatea sportivă. La o zi distanţă, rivalul Khabib Nurmagomedov, cel care l-a învins pe irlandez în octombrie 2018, l-a atacat.

1012 afișări
Imaginea articolului Khabib Nurmagomedov, ATAC la Conor McGregor după anunţul retragerii

Reacţia lui Khabib Nurmagomedov, despre retragerea lui Conor McGregor

"Nu poate fi decât un rege în junglă. Doar unul", a scris Khabib pe Twitter. Postarea a adunat mii de comentarii şi zeci de mii de distribuiri şi aprecieri. Fanii s-au "atacat" reciproc, unii considerând că McGregor, dublu campion mondial la UFC, e cel mai bun, alţii fiind de partea rusului.

Acum, irlandezul îşi promovează brandul, având inclusiv o marca de băuturi alcoolice. De asemenea, Dan White, preşedintele UFC şi cel care l-a lansat pe Conor, a comentat despre decizia lui McGregor: "Are banii necesari pentru a se retrage. Dacă aş fi fost în locul lui, şi eu m-aş fi retras. Se retrage din lupte, nu renunţă la muncă. A fost amuzant să-l urmărim. A reuşit lucruri incredibile în sportul acesta. Mă bucur pentru el şi aştept să-l văd la fel de priceput în afara octagonului aşa cum a fost în interiorul lui".

 McGregor vs. Khabib Nurmagomedo

Cert e că irlandezul a fost unul dintre cei mai spectaculoşi în luptele din cuşcă. Meciurile sale cu Nate Diaz rămânând unele dintre cele mai urmărite din istoria acestui sport. Dar, "ieşirea" din Octogon nu a fost una tocmai plăcută pentru Conor.

A pierdut în faţa lui Khabib Nurmagomedov, dar la gală s-a pornit un scandal imens, inclusiv fanii celor doi împărţindu-şi lovituri în sală. Cei doi sportivi au fost suspendaţi şi amendaţi, rusul primind o pedeapsă-record. Va sta nouă luni pe tuşă şi va plăti 500.000 de dolari, dar sancţiunea va fi redusă dacă va promova o campanie publicitară împotriva hărţuirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici